Mijn Bedrijf: Rinada Entertainment


Sinds 2005 heb ik mijn eigen bedrijf. Ik ben begonnen onder de naam CTS producties naar de gelijknamige online toneeluitgeverij. Later, toen er veel meer handelsnamen bij kwamen werd de hoofdnaam Rinada. Alle andere handelsnamen vallen daar weer onder.

De kern van mijn bedrijf is het scheppen van interactieve spellen waarbij de deelnemers de mogelijkheid hebben zichzelf uit te dagen en te leren kennen. Dit kan middels toneelspel waarbij men in een rol kruipt en emoties moet neerzetten. Of in een spannend moordspel waarbij je in de rol van extravagante typetjes kruipt en scherp moet speuren om het spel op te lossen. Maar het kan ook een eigenschappenspel zijn waarbij men feedback krijgt over zijn of haar eigen talenten.

Naast de verschillende producten kan je het bedrijf Rinada Entertainment opdelen in drie delen:
1 Webshops
2 Live entertainment
3 Games op maat.
Veel van onze producten kunt u via onze webshops bestellen en downloaden. Op vele toneelavonden, verjaardagsfeesten of teamdagen zijn onze concepten beproefd.
Daarnaast bieden we full service events aan waarbij we workshops of entertainment met begeleiding aanbieden. Handig voor bedrijfsfeesten of familiefeesten.
Als derde poot bieden we events op maat aan. We schrijven in overleg met de opdrachtgever een nieuw spel wat past bij de event. Het kan gaan om een feestelijke onthulling dat in een spel gegoten is of om een teambuilding activiteit waarbij het spel als doel heeft de teamleden samen te laten werken.

De ontwikkeling staat nooit stil. Steeds komen er nieuwe producten en diensten bij. Maar de kern zal gelijk blijven: mensen via een spel in contact met zichzelf en elkaar brengen!

Naar de Rinada Entertainment website Naar de website van Carien Stevens Goudsmid